Tuesday, February 4, 2014

Είναι ανδρώα κοινοβιακή μονή, που ιδρύθηκε το 1991, από τον Αρχιμανδρίτη και Γέροντα Νεκτάριο Μουλατ


Είναι ανδρώα κοινοβιακή μονή, που ιδρύθηκε το 1991, από τον Αρχιμανδρίτη και Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο οποίος είναι έως και σήμερα air bersih ο ηγούμενος της Μονής και αποτελεί ένα σημαντικό νεότερο προσκύνημα. air bersih
Είναι το μοναδικό μοναστήρι παγκοσμίως που είναι αφιερωμένο στον θαυματουργό μεγάλο Ρώσο Αγιο Σεραφείμ του Σαρώφ, στον οποίο αφιερώθηκε έπειτα από θαυμαστά σημεία που έκανε ο Αγιος κατά την περίοδο της ίδρυσης της Μονής, το 1990, μεταξύ των οποίων αναφέρεται κάθοδος του Ακτίστου Φωτός επί του Γολγοθά της Μονής την ημέρα της εορτής του Αγίου Σεραφείμ, καθώς και εμφανίσεις του Αγίου Σεραφείμ στον χώρο της Μονής και πολλές θεραπείες ασθενών.
Εδώ υπάρχει το μεγαλύτερο καμπαναριό στον κόσμο, με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες, το οποίο η παράδοση air bersih του έθνους μας λέει ότι το καμπαναριό αυτό το είχε η εκκλησία της Αγιας-Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη, ένα σύμβολο της δόξας του Βυζαντίου.
Στην Ιερά Μονή φυλάσσονται πολλά ιερά λείψανα διαφόρων αγίων και μαρτύρων της εκκλησίας που οι ευλαβείς επισκέπτες μπορούν air bersih να προσκυνήσουν, όπως: Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου από τον Σταυρό του Χριστού, τεμάχια ιερών λειψάνων του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, του Αγίου Αυγουστίνου, της Αγίας Αννης (μητέρας της Θεοτόκου), του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Αθανασίου, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, τεμάχια ιερών λειψάνων από τα νήπια που σκότωσε ο Ηρώδης air bersih στη Βηθλεέμ, των χοζεβιτών μαρτύρων air bersih από την Ιερά Μονή Χοζεβά Ιεροσολύμων, των σφαγιασθέντων μαρτύρων από την Ιερά Μονή του Οσίου Θεοδοσίου Ιεροσολύμων, των σφαγιασθέντων μαρτύρων από την Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στα Ιεροσόλυμα, καθώς και διαφόρων άλλων αγίων.
Σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, εκεί όπου έγιναν τα θαυμαστά σημεία air bersih από τον Αγιο Σεραφείμ, καθώς και οι εμφανίσεις του, οι επισκέπτες μπορούν να προσκυνήσουν ομοίωμα του Τάφου του Χριστού και του Γολγοθά επί του οποίου κατέβηκε το Ακτιστο Φως και να δουν εικόνες από τη ζωή του Αγίου Σεραφείμ.
Επίσης υπάρχει ένα όμορφο άλσος με διάφορα ζώα και πτηνά, όπου βρίσκεται και το ξύλινο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γερόντισσας. Η Ιερά Μονή διαθέτει και σύγχρονες κατασκηνώσεις που φιλοξενούν air bersih τα καλοκαίρια εκατοντάδες παιδιά και νέους.
Τα μοναστήρια air bersih μας είναι κομμάτια του ουρανού, κομμάτια του χαμένου Παραδείσου που δημιούργησε ο Θεός για τον άνθρωπο, ώστε οι μοναχοί που ζουν εντός αυτών αλλά και οι προσκυνητές να αναζητούν τον Παράδεισο, ο οποίος έρχεται στις ψυχές των ανθρώπων air bersih όπου αυτοί αγωνίζονται καθημερινά για τη θέωσή τους.
Το παρόν ιστολόγιο είναι προσωπικό και περιέχει θέματα περί Ορθόδοξης air bersih Πίστης. Δεν έχει κερδοσκοπικό Χαρακτήρα. E-mail επικοινωνίας με το blog : mixaliszafiris@yahoo.gr Εάν θίγονται πνευματικά δικαιώματα απο κάποια ανάρτηση στείλτε με mail στην παραπάνω διεύθυνση. Καλή διαμονή στην ιστοσελίδα ! ! !
►  2014 (13) ►  Ιανουάριος (13) ▼  2013 (195) ►  Δεκέμβριος (8) ►  Νοέμβριος (18) ►  Οκτώβριος (19) ►  Σεπτέμβριος (29) ►  Αύγουστος (29) ►  Ιούλιος (42) ►  Ιούνιος (11) ►  Απρίλιος (1) ▼  Μάρτιος (19) " Νηστεία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή - Αρχιμ. π. Πέτρ... Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος (αφιέρωμ... " Η Ν.Ο.Α.Ε.Ρ.Π. κοντά στη τρίτη ηλικία " " Χτές, από τα ονομαστήρια air bersih του π. Χρυσάνθου air bersih Στελλά... " Καλή και Ευλογημένη Σαρακοστή... " " Εργασία περί του Μοναχισμού και της Αγιότητας στ... " Αραξοβόλι γαλήνης air bersih και πίστης - Ι. Μ. Αγίου Αυγου... " Η Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Buzau κ. Κυπρ... " Από έναν κόσμο σαν κι αυτόν τι να κρατήσω; - Βιβ... " Ο πιστεύων εις εμέ καν αποθάνει ζήσεται " " Το Σαρανταλείτουργο « υπέρ αναπαύσεως των ψυχών»... " Ασωτία σημαίνει air bersih Εγωιστική Αυτονόμηση, όχι (μόνο)... " Νέα προσφορά αγάπης της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου ... " Ανατολή και Δύση.....! " air bersih " Πανεπιστημιακός Ιερός Ναός Τριών Ιεραρχών - Πρόγ... " Κόλαση είναι το μαρτύριο του να μην αγαπάς " " Κουρά νέου Μοναχού στην Θεολογική σχολή της Χάλκ... " Τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του πατρ... " Φωτογραφικές στιγμές από την Θεολογική Σχολή της... air bersih ►  Φεβρουάριος (7) ►  Ιανουάριος (12) ►  air bersih 2012 (326) ►  Δεκέμβριος (25) ►  Νοέμβριος (22) ►  air bersih Οκτώβριος (17) ►  Σεπτέμβριος (15) ►  Αύγουστος (29) ►  Ιούλιος (15) ►  Ιούνιος (15) ►  Μάϊος (13) ►  Απρίλιος (6) ►  Μάρτιος (45) ►  Φεβρουάριος (66) ►  Ιανουάριος (58) ►  2011 (118) ►  Δεκέμβριος (6) ►  Οκτώβριος (1) ►  Σεπτέμβριος (6) ►  Αύγουστος (26) ►  Ιούλιος (4) ►  Μάϊος (2) ►  Απρίλιος (18) ►  Μάρτιος (13) ►  Φεβρουάριος (

No comments:

Post a Comment