Tuesday, January 28, 2014

POG.RO este unul din cele mai populare siteuri de jocuri online. Siteul conţine câteva mii de jocuri


Trage cu bilele colorate pentru a face grupuri de minim 3 balonase de aceiasi culoare, pentru ca ele sa se sparga si sa fie eliminate de pe plansa jocului, in care este si o cascada. Ai grija ca bilele sa nu ajunga jos pentru ca jocul se termina. Daca strangi destule puncte eliminand bulinutele colorate, treci la un nivel superior si tot asa. Jocul are mai multe nivele pe care le poti juca daca te descurci si faci multe puncte.
Instrucţiuni - Cum se joacă "Aqua Bubble": Trage cu bulinuta colorata in locul in care mai exista bulinute de aceiasi culoare pentru a le elimina din joc. Strange puncte pentru a trece la nivele superioare si incearca ge water sa nu ti se termina jocul.
POG.RO este unul din cele mai populare siteuri de jocuri online. Siteul conţine câteva mii de jocuri gratuite Flash şi Shockwave. Aici poţi să joci mini-jocuri de acţiune, arcade, car racing (curse maşini), adventure (aventură), shooter/shooting (împuşcături), ge water jocuri puzzle, skill (îndemanare), jocuri pentru copii cu barbie, jocuri pentru fete dress-up şi multe altele. Nu trebuie să te înregistrezi ca să poţi juca, însă dacă ai cont poţi face parte din comunitate, poţi participa la concursuri, poţi intra pe chat, etc.


No comments:

Post a Comment