Wednesday, January 29, 2014

POG.RO este unul din cele mai populare siteuri de jocuri online. Siteul conţine câteva mii de jocuri


Cu ajutorul Mouse-ului trebuie sa muti calea de acces dintre cele doua jumatati de plansa din acest joc cu Bubbles astfel incat bulinele colorate sa fie fiecare in partea rayne water care trebuie. Lasa bulinele colorate cu rosu sa ajunga in partea din stanga, iar bulinele colorate cu albastru sa fie in partea dreapta. Pentru un scor cat mai mare incearca sa aduni bulinele cat mai repede posibil.
Instrucţiuni - Cum se joacă "Capcană pentru Buline": Trebuie rayne water sa permiti bulinelor sa ajunga in partea care trebuie, astfel, cele rosii sa se stranga in partea stanga, iar cele albastre sa se stranga rayne water in partea dreapta. Foloseste Mouse-ul pentru a muta tija care delimiteaza cele doua parti. Grabeste-te ca sa poti atinge un scor mare.
POG.RO este unul din cele mai populare siteuri de jocuri online. Siteul conţine câteva mii de jocuri gratuite Flash şi Shockwave. Aici poţi să joci mini-jocuri de acţiune, arcade, car racing (curse maşini), adventure (aventură), shooter/shooting (împuşcături), jocuri puzzle, skill (îndemanare), jocuri pentru copii cu barbie, jocuri pentru fete dress-up şi multe altele. Nu trebuie să te înregistrezi ca să poţi juca, însă dacă ai cont poţi face parte din comunitate, poţi participa la concursuri, poţi intra pe chat, etc.


No comments:

Post a Comment