Wednesday, April 23, 2014

Pirmiausia dėkite prasiejotus miltus su druska į dubenį, į centrą dėkite šaltą sviestą ir pirštais a


Sveikinu visas moteris su MOTERŲ diena, reikėtų daugiau kent water purifier price dienų skirtų moterims, nes iš jų (mūsų) tiek kent water purifier price daug norima ir kad dirbtų, ir kad namus jaukius kurtų, kad vaikus prižiųrėtų, būtų visada gražios, žvalios, energingos, moteriškos, geros virėjos ir geros pašnekovės, aistringos meilužės, švelnios motinos ir šitą sąrašas galima būtų tęsti iki begalybės... Svarbu, kad ištikrųjų spėjame įvyksyti visą tai ir  Esame labai stiprios "trapios" būtybės
One more apple pie. Vaikystėje nelabai mėgau pyragus su obuoliais, o dabar juos tiesiog juos įsimylėjau ir noriu išbandyti visą jų įvairovę, su visomis įmanomomis tešlomisir prieskoniais. Dažniausiai obolių pyragai yra labai lengvai gaminami ir namus užpildo nepakartojamo aromato, kent water purifier price tokio “gyvų” jaukių namų aromato. Štai vienas geras ir greitas recepita obolių mylėtojams.
Pirmiausia dėkite prasiejotus miltus su druska į dubenį, į centrą dėkite šaltą sviestą ir pirštais arba mikseriu padarykite didelius trupinius. kent water purifier price Įpilkite šaltą vandenį ir greitai išmaišykite. Suminkykite tešlos „kamuolį“ ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai. Tuo metu nuskuskite   obuolius ir supjaustykite į vienodus griežinėlius, apšlakstykite citrinos sultimis. Sumaišykite cukrų, kent water purifier price cinamoną ir kukurūzų krakmolą ir išberkite ant obuolių, palikite penkiolikai minučių.   Tešlą padalinkite į du gabalus: vieną didesnį kitą mažesnį. Didesnį gabalą kent water purifier price   išriediekite ant kepimo popieriaus lapo ir kartu su lapu dėkite į žemą formą dažniausiai kent water purifier price nauduojama trupininiams pyragams kepti.   Įberkite obuolius į formą ir ant viršaus uždėkite mažesnį tešlos kent water purifier price diską. Dailiai pagnaibykite bordą formuojant mažus gaubtelius. Centre padarykite nedidelę skylę, kad leistų išeiti garams. kent water purifier price Aš, kaip matote foto padariau kelias žvaigždutės formos skylutes. Jeigu norite, kad pyragas būtų gražiai aprudęs, tai patepkite vandeniu praskiestu tryniu, arba suplaktu baltymu ir pabarstykite baltu cukrumi.   Kepkite 10 minučių  - 200 C temperatūroje, po to sumažinkite karštį iki   180 C ir kepkite dar   kent water purifier price 40 minučių.
Įkeliama... kent water purifier price
►  2013 (12) ►  Liepos (2) ►  Gegužės (1) ►  Balandžio (3) ►  Kovo (2) ►  Vasario (1) ►  Sausio (3) ►  2012 (28) ►  Spalio (2) ►  Rugsėjo (1) ►  Rugpjūčio (4) ►  Liepos (2) ►  Birželio (2) ►  Gegužės (3) ►  Balandžio (2) ►  Kovo (11) ►  Vasario (1) ▼  2011 (90) ►  Gruodžio (8) ►  kent water purifier price Lapkričio (3) ►  Spalio (4) ►  Rugsėjo (3) ►  Rugpjūčio (1) ►  Liepos (8) ►  Birželio (3) ►  Gegužės (11) ►  Balandžio (16) ▼  Kovo (16) Trippa alla Romana pagal mane Cheese cake su melynėmis arba "atėjo pavasaris" Spagečiai ROLLING STONES Neplanuotos atostogos... nuo virtuvės Angliška "sriuba" arba labai greitas ir skanus des... kent water purifier price Aštunkojukų ragu Įdaryti pankoliai Gnocchi di spinaci gratinati Fusilli su dešra ir radicchio Pan brioche arba tiesiog "bulka" Karnavalas. straipsnis rašytas Geras skonis žurnal... Chiacchiere di carnevale arba itališkas žagarėlis.... Torta di mele stufate. MOTERŲ dienos progai desert al cocco PARMIGIANA DI MELANZANE maltos mėsos kepsnys su artišokais ►  Vasario (17)
A 5 o'clock tea (11) Antipasti (12) dolcetti (1) DUONOS (4) FINGER FOOD (8) Garnyrai (5) granite (1) LE LASAGNE (3) Obuolių metas (5) PRIMI (16) Risotti (3) SALOTOS (4) SAUSAINIAI (3) SECONDI (19) SRIUBOS (5) STRAIPSNIAI (11) sumuštiniai (1) TORTE (5) VAIKAI kent water purifier price prie stalo (11) Šaukšteliniai kent water purifier price desertai (7)
Dievinu ne tik valgyti, bet rašyti apie maistą ir fotografuoti maistą. Kopijuoti mano darbus ir talpinti kituose kent water purifier price komenrcinei veiklai skirtuose leidiniuose be mano raštiško sutikimo draudžiama. Dėkoju. Viktorija kent water purifier price Mele


No comments:

Post a Comment