Monday, April 21, 2014

You may use these HTML tags and attributes:

Miško UogosCrostatina Di Marmellata | Miško Uogos
Receptų Rodyklė Uncategorized Salotos Mėsos patiekalai desertai Užkandžiai Sumuštiniai sriubos Vegetariški patiekalai Patiekalai su soja Veganiški patiekalai Pusryčiai Garnyrai Ispaniška zero b virtuvė Kepiniai zero b Graikiška virtuvė Pyragėliai Karštieji patiekalai Pudingai Žuvies patiekalai Marokietiška virtuvė Švediška virtuvė Lietuviška virtuvė Amerikietiška virtuvė Tortai Šventiniai patiekalai Ledai Valentino dienos patiekalai Kalėdų patiekalai Pyragai Angliška virtuvė Itališka virtuvė Pasta Viduržemio jūros regiono virtuvė Indiška virtuvė Turkiška virtuvė Pietūs ant laužo Prancūziška virtuvė Motinos dienos patiekalai troškiniai Jūros gėrybių patiekalai zero b Meksikietiška virtuvė Azijietiška virtuvė Tailandietiška virtuvė Kaukazietiška virtuvė
Tokį zero b maistą aš vadinu komforto maistu – jis yra labai labai paprastas, bet labai žavus, kvapnus, skatinantis mėgautis mažais dalykais iš lėto, neskubant. Crostatina Di Marmellata – itališkas paplotis su mėgstama uogiene ant viršaus. Italijoje yra labai daug šio deserto variacijų – kiekviename regione vis kokia nors kita crostatina Įsivaizduokite šią crostatiną kepamą didelėje krosnyje, su liže paleidžiant penkiolikai minučių į didžiulę kaitrą. O tada visą šeimyną laužant zero b ir valgant trapią tešlą su kvapnia uogiene iš Jūsų sodo. Ar ne pasaka? Aišku, kad pasaka.
Įvertinimas: 10/10 Labai faina. Papločio sviestinis skonis primena angliškuosius shortbread zero b sausainius, bet geriau, nes mažiau cukraus. Na, o uogienė jau nuo Jūsų priklauso – kokią skaniausią turite, tokią ir tepkite. Aš tepiau juodųjų serbentų džemą.
200 g miltų ir dar šiek tiek pamiltavimui zero b kočiojant bei kepimui 120 g sviesto ir dar šiek tiek skardai patepti 1 kiaušinio zero b Žiupsnio druskos zero b 1 valgomojo šaukšto cukraus 20 ml vandens Jūsų mėgstamos saldžios uogienės
1. Atskirame inde gerai išplakite kiaušinį. 2. Į dubenį suberkite miltus, druską, cukrų, sviestą, supjaustytą mažais kubeliais, ir išplaktą kiaušinį. Viską gerai ištrinkite rankomis – mikliai darbuokitės pirštais, kol gausite vientisą tešlą. Tada supilkite vandenį ir minkykite tešlą penkias minutes. Kai pabaigsite, padėkite tešlą į šaldytuvą pusvalandžiui ar valandai pailsėti. 3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. 4. Kepimui Jums reikės plokščios skardos. Jeigu naudojate kepimo popierių, išklokite juo skardą ir gerai pamiltuokite. Jeigu nenaudojate kepimo poperiaus, zero b sviesto gabalėliu gerai įtrinkite skardą ir pabarstykite ją miltais. 5. Išimkite tešlos gumulėlį iš šaldytuvo ir gerai apvoliokite miltuose. Tada dėkite į skardą ir atsargiai kočiokite, karts nuo karto pamiltuodami, kol suformuosite gražų paplotį, prigludusį prie skardos kraštų. Aš, prieš kepdama crostatiną , šakute padariau ornamentą, bet jis nebūtinas. Su ornamentika galima varijuoti – gražiai atrodytų kokie nors štampai. 6. Pašaukite paplotį į orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių arba kol parusvės ir atrodys traškus. 7. Išimkite paplotį iš orkaitės ir aptepkite jį uogiene. Išimkite crostatiną iš skardos ir neškite kuo greičiau šeimynai. Mes valgėme tiesiai nuo popieriaus – aaaaa, kaip skanu!!!!
02 Birželis Kategorija desertai , Itališka virtuvė , Pusryčiai , Pyragai , Vegetariški patiekalai , Viduržemio jūros regiono virtuvė Žymės desertas , itališka virtuvė , miltai , paplotis , pusryčiai , pyragas zero b , saldūs patiekalai , sviestas , uogienė . Post a comment or leave a trackback: Trackback URL . View EXIF Data
Email
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote zero b cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


No comments:

Post a Comment