Wednesday, April 23, 2014

Quando Torni a casa col naso rosso e le mani e freddie chiudi la porta il freddo Dietro lasciando n


The time has come when I can finally connect the oven as often as I want: warmth fills the house, which is already beginning to break the window. So, we can say that any air has its advantages. You say - even in cold and damp ..? Of course, did not run in the guise of the box is easy to dress and apsigaubusi positive thinking and reality denial. Nešūkauju and finally ended in February, according dripping nose and cold hands ". However, upon returning 4106 to the warm house, shutting the doors behind them and leaving the harsh rain and includes a wonderful feeling.
So Welcome back dear Comfort Season! I understand how much more I stay late again ... But the mere thought of all cozy and quiet evenings, settled down on the couch with a blanket and a glass of red wine, watching movies, or just listening to good music (I love my tuned RMC program after 22 hours. (LT after 23 hours). Monte Carlo Nights. possible to listen through the web) was not so scary it becomes. Sometimes just priceless snug to the table from the oven preheated to our small kitchen, and enjoy the crisp-done pasta. With roasted red peppers in the oven, contrasting arugula pesto sauce and crispy Parmesan crust. Yes, just the Season!
What you need: 200 grams of pasta "shell" type 1 red pepper 200g ricotta cheese curd couple handfuls of arugula 2-3 cherry tomatoes 1 garlic clove 3 tbsp olive oil 100g finely grated parmesan cheese, salt, pepper
What to do: First of all, pepper Cook in a preheated oven at 200 occasionally inverting about 30 minutes. How much toasted pepper, remove from the oven and place in a plastic, for the food (freezing) bag it well užrišdami. Leave on for 15 minutes. This action will facilitate the peeled skin. So out of the bag, cut out a knife tip core and peel off all the skin, which should peel off easily if well baked peppers. Cut the peppers in half, remove 4106 the seeds and cut the remaining white part. Cut into small cubes and mix with ricotta cheese, salt, pepper 4106 and a couple of tablespoons of parmesan cheese. Boil in salted boiling water for the pasta, saving a few tablespoons of the cooking water. Place the shredder arugula, minced garlic skitlelę, a couple of tablespoons of Parmesan, a couple of tablespoons of oil, 2-3 tablespoons of pasta cooking 4106 water, salt and pepper. Puree the sauce to the masses. if you go too dry, add a couple tablespoons of the cooking water. Grease a baking dish with oil. Spoon ricotta and pepper filling into each shell and place into shape. Add the arugula sauce, and tomatoes cut into half, sprinkle with Parmesan cheese. Bake for about 15 minutes in a preheated oven at 200 until the cheese is nicely circle.
E 'il tempo è quando il calore del forno è ben Gradito, un piccolo Vantaggio delle stagioni art Clementi. Anche l'Autunno con il suo freddo e la sua Pioggia ..? Certo, non Faccio to Salt gioia di quando alla penny Necessities risistemare di l'armadio mettendo i vestitini Leggero nel secondo piano, Dando così un arrivederci al caldo d'estate. Malgrado quest, ci sono i vantaggi, anche con la stagione 4106 che fa venir i Brivido.
Quando Torni a casa col naso rosso e le mani e freddie chiudi la porta il freddo Dietro lasciando non è una sensazione meravigliosa? 4106 Basta ultralord a tutte le tranquille sotto la notte di Lana coperte con un vino rosso di bicchiere, ascoltando la musica PREFERITA and guradando un film, che dite, ce la possiamo fare!
Con l'arrivo della nuova stagione abbandoniamo anche la con il nostro porch Tavolo Piccolo dove si cena d'estate, with over trasferirci quello della cucina dei TEPOR riscaldato part of the thermosyphon. Non Hanno prezzo le notte e Tranquille in Table d'Autunno Nella dolce casa, con un bel magari Piatto di pasta al forno ripiena. Formaggio Fuso e leggermente croccante. La stagione Giusta. Conchiglie ripiene ricetta con Peperoni e pesto di rucola
Cosa serve 200 g di pasta type 1 Conchiglie peperone rosso di ricotta 200 g di un paio manciate di rucola 2-3 Pomodorino Vesuvio type 1 spicchio d'aglio 100 g di parmiggiano grattuggiato 4106 3 Cucchi di olio di oliva extravergine sale, pepe
Innanzitutto arrosto il peperone: appoggiateli with TEGL ed una infornateli circa 30 minutes over a 200 ricordandovi girarli di di tanto in tanto. Prendete 4106 peperone il caldo e ancora un mettetelo in Sacchetto di plastica per ALIMENTI, in modo da l'facilitarvi operazione della spellatura. Chiudete perhaps through e il Sacchetto lasciate "consisted of" il peperone Almeno per altri 15 minutes. Quindio Tirat fuori il peperone, appoggiatelo with un Tagliere 4106 e il togliete Picciolo servendovi di un coltellino affilato appuntito ed. Prendete il peperone togliete e tutta la pelle che verra via sicuramente great deal of con facilites. 4106 Tagliate il lungo un lato peperone ed apritelo, tagliate via i filamenti

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